Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-02@00:04:58 GMT

روسای شعب باید ریسک پذیر باشند

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۸۴۹۸۸

روسای شعب باید ریسک پذیر باشند

 امتداد- مدیرعامل بانک ملی ایران با اشاره به گستره شعب ارزی این بانک در سایر کشورها گفت: واحدهای ارزی بانک باید فعالیت های خود را گسترش دهند و تحریم ها نمی توانند مانعی برای این امر باشند.

 

به گزارش پایگاه خبری امتداد، محمدرضا حسین زاده در نشست صمیمی خود با مدیران و مدرسان بخش های اعتباری بانک که امروز با حضور اعضای هیات مدیره، مدیران اعتباری، مدیران امور و مدرسان بانک برگزار شد، با تاکید بر اینکه امروز بانک ملی ایران در ارایه سرویس های بانکی دیگر بانک ها از کانال واحدهای ارزی خود در خارج از کشور نقش مهم و تسهیل گر دارد، افزود: بانک ملی ایران در بسیاری از کشورها شعبه دارد و می تواند در تسهیل امور بانکی در شرایط سخت تحریم ها بسیار راهگشا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بانک یک بنگاه اقتصادی است و باید نوع فعالیت و معاملات آن نیز بر محور سودآوری باشد، تصریح کرد: جذب منابع ارزان قیمت، هنر رییس شعبه است و تسهیلات دهی نباید تنها در بخش فروش اقساطی، جعاله و … خلاصه شود بلکه تسهیلاتی مانند خرید دین و یا صدور ضمانت نامه ها نیز باید مورد توجه قرار گیرند.

حسین زاده اظهار کرد: نوع دیدگاه در اداره بانک باید حرکت به سمت سودآوری و جذب منابع ارزان قیمت باشد و بخش اعتباری باید بر افزایش صدور LC و ضمانت نامه، خرید دین، ارایه خدمات ارزی و… حرکت کند و روسای شعب باید در این زمینه ریسک پذیر باشند.

عباس شفیعی عضو هیات مدیره بانک نیز در این نشست با تاکید بر اینکه گره بسیاری از مشکلات به دست بخش اعتباری حل می شود، گفت: چند ماه باقی مانده تا پایان سال فرصت حیاتی خواهد بود تا همکاران در بخش اعتباری بتوانند با اجرای سیاست های اعتباری صحیح، وضعیت اعتباری و منابع بانک را بهبود بخشند.

وی نرخ تسهیلات در بانک ملی ایران را یک مزیت مهم برای مشتریان عنوان کرد و افزود: نرخ تسهیلات در بانک طبق مصوبه شورای پول و اعتبار و پایین تر از برخی بانک هاست و این یک مزیت مهم برای مشتریان محسوب می شود چرا که مشتریان به دنبال دریافت تسهیلات ارزان هستند.

محمود شایان دیگر عضو هیات مدیره بانک نیز با تاکید بر نقش کلیدی مدیران اعتباری در ارتقای ترازنامه بانک و همچنین افزایش درآمدهای مشاع و غیرمشاع گفت: امروز تحریم ها واحدهای تولیدی را دچار مشکل کرده است. بانک ملی ایران باید به عنوان بازوی اقتصادی دولت به این واحدها کمک کند و وظیفه ما حتی فراتر از بخش اقتصادی رفته است.

وی همچنین با اشاره به اهمیت تسهیلات خرید دین به عنوان یک دارایی واقعی برای بانک و لزوم توجه به این مهم در شعب تصریح کرد: امروز همکاران نباید منتظر مراجعه مشتری به شعبه باشند بلکه باید در ارتباط گیری با مشتری فراتر از گذشته پیش بروند.

برات کریمی عضو هیات مدیره بانک نیز با بیان اینکه ذائقه و خواست مشتریان و شرایط بانک ها نسبت به گذشته فرق کرده است، گفت: در گذشته جذب منابع اولویت بانک ها بود اما اکنون ترازنامه دغدغه اصلی بانک ها محسوب می شود. خوشبختانه نگاه مردم به بانک ملی ایران بسیار مثبت است و باید با برنامه ریزی دقیق به سمت بهبود ترازنامه بانک برویم.

وی رعایت اخلاق حرفه ای، بهداشت اعتباری و انضباط مالی را سه اصل بانکداری حرفه ای عنوان و بیان کرد: این سه اصل باید سرلوحه بخش اعتباری باشند و باید به سمت مشتری مداری پیش رویم و همکاران و روسای شعب، مشاور مشتری باشند.

مسعود خاتونی دیگر عضو هیات مدیره بانک نیز با اشاره به حجم بسیار زیاد مراجعه مشتریان به شعب و سیستم های این بانک برای راه اندازی رمز دوم یکبار مصرف طی روزهای اخیر گفت: علت قطعی های اخیر سامانه های بانک ملی ایران از همین بابت بوده است. تا دو هفته پیش از اول دی ماه که قرار بود استفاده از رمز یکبار مصرف دوم اجباری شود، تنها ۱۵۰ هزار نفر به سامانه ۶۰ بانک ملی ایران پیوسته بودند و اکنون این عدد به دو میلیون کاربر نزدیک شده است.

وی بیان کرد: به هر حال بانکی به بزرگی بانک ملی ایران با حجم گسترده مشتری و تراکنش های بانکی در یک فرایند انتقال داده و سامانه ممکن است با اختلال های مقطعی در عملکرد هم مواجه شود، اما تلاش ما این است که این مشکلات به حداقل برسد.

محسن امین زارع معاون امور ارزی و بین الملل بانک نیز با اشاره به تحریم های شدید اعمال شده علیه نظام بانکی کشور گفت: خوشبختانه در دور جدید تحریم ها با بهره مندی از تجارب سال های گذشته و اهتمام همکاران، تعهدات ارزی بانک به طور کامل انجام شد و هیچ تعهد ارزی پرداخت نشده ای در مقابل سپرده گذاران نداریم. همچنین وضعیت بانک به لحاظ ذخایر استراتژیک بسیار مطلوب است و توانستیم علی رغم شرایط تحریم ها، با ارایه خدمات ارزی مطلوب در واحدهای خارج از کشور، اعتبار بانک ملی ایران را حفظ کنیم.

وی با اشاره به تشکیل بازار متشکل ارزی در آینده ای نزدیک تاکید کرد: تشکیل این بازار می تواند گردش مالی عظیمی ایجاد کند و با توجه به فعالیت گستره شعب خارج از کشور بانک، باید فرصت ها و امکاناتی همانند بازار متشکل ارزی به مشتریان معرفی شود.

علی موسوی زاده مدیر امور اعتباری بانک نیز با تاکید بر اهمیت بهبود صورت های مالی بانک در فرصت باقی مانده تا پایان سال گفت: همکاران باید تفکر سازمانی داشته باشند و به صورت گروهی عمل کنند. باید در چند ماه باقی مانده سال برای رفع موانع و مشکلات واحدهای صف و ستاد تلاش کنیم تا کارنامه استان ها در پایان سال مطلوب باشد.

فریدون رشیدی رییس اداره کل اعتبارات بانک نیز تقویت منابع ارزان قیمت و کارمزد محور بودن را از مزایای اعتبارات اسنادی برشمرد و گفت: بخش عمده درآمدهای مشاع صرف پرداخت سود به سپرده گذاران می شود در حالی که در منابع غیرمشاع این شرایط وجود ندارد و باید به سمت جذب منابع ارزان قیمت برویم.

در پایان این نشست پانل پرسش و پاسخ با حضور مدیران بخش اعتباری برگزار و به سوالات همکاران پاسخ داده شد.

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۴۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد

امتداد - رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون از ارتقای سطح فعالیت ارزی بانک همگام با برنامه های تحولی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید باقر فتاحی رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون در جلسه شورای سیاست گذاری ارزی بانک اظهار داشت: برنامه های تحولی بانک گام به گام در حال اجرا است، ضرورت دارد بانک در همه ابعاد و جوانب تحول را ایجاد نماید. ارز از حوزه های راهبردی و مهم بخش پولی و بانکی کشور و از موضوعات اصلی اقتصاد کلان است. فعالیت ارزی علاوه بر این که یکی از حوزه های مهم عملیات بانکی است در سطح کلان نیز از مولفه های مهم اقتصاد محسوب می شود.
وی افزود: دولت در حوزه ارزی برنامه های منسجمی را به اجرا می گذارد. بانک توسعه تعاون به عنوان نهاد مالی بخش تعاون نیز برای توسعه فعالیت های ارزی، برنامه ها و تدابیر متنوعی ترتیب داده است. تعداد شعب و واحدهای ارزی در حال افزایش است. بانک توسعه تعاون بعد از یک دوره فعالیت حجیم در حوزه ارز، نیاز داشت تا انسجام و انضباط بیشتری در این حوزه ایجاد نماید، لذا در این دوره گسترش فعالیت ارزی با تحکیم زیرساخت های مورد نیاز و آموزش های جامع و کامل کارکنان حوزه ارزی در حال انجام است.
فتاحی تاکید کرد: بانک توسعه تعاون در تلاش است تا نقش راهبردی خود را در سطح بین الملل و حوزه ارز ایفا نماید. طی دوره اخیر تقویت فعالیت پیام رسان های مالی و تقویت اتاق تسویه از مهمترین مباحث ایران با کشورهای همسایه برای تسهیل مبادلات مالی بوده است.
رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون خاطر نشان کرد: دو دوره آموزش ارزی همکاران برای سال جاری پیشنهاد شده است که دوره غیر حضوری در خرداد ماه و دوره حضوری در مهر ماه برگزار می شود.
وی ادامه داد: بانک توسعه تعاون موظف است تا پرداخت اقساط و تسویه بهنگام تسهیلات مرتبط با عاملیت خود در قراردادهای صندوق توسعه ملی را پیگیری کند. لذا امکان تسویه ریالی برای شرکت های فاقد ارز حاصل از صادرات در حال فراهم سازی بوده است.
مصیب کرمی مدیر امور بین الملل برنامه های پیشنهادی سال جاری را ارائه داد. در این جلسه محمد سلمانی معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی ، حسن شریفی معاون مدیرعامل در امور عملیات بانکی ، نادر حسن پور مشاور مدیرعامل در امور بین الملل، ، سهیل رحیمی مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت صرافی توسعه تعاون، عباس شریفی رئیس اداره کل عملیات ارزی ، مهران جورابلو رئیس اداره کل خارجه ، حامد دانشجو رئیس اداره کل دعاوی، مهدیه ابراهیمی رئیس اداره کل تطبیق، مهسا محمود وند رئیس اداره مدیریت ریسک و تعدادی از همکاران حضور داشتند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • بوی گشایش ارزی از ریاض می‌آید
  • حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان
  • سیگنال بانک مرکزی به بازار ارز/ استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال